Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 11. 10. 15:47:15
Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Zajzy-Ker Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.
2018. 05. 11. 14:05:53
Milyen szénhidrátmentesen az élet?

Milyen szénhidrátmentesen az élet? 

Itt a tavasz. Mindenki nagy erővel veti bele magát a fogyókúrák valamelyikében. Az orvosok leggyakrabban a szénhidrát diétát javasolják a túlsúllyal élőknek. 
Személyesen is próbáltam már a szénhidrát diétát. Azonban rá kellett jönnöm, hogy mivel nagyon odafigyelek a helyes táplálkozásra, így nálam ez nem azt jelentette, hogy csökkentettem a szénhidrát bevitelt, hanem megpróbáltam kihagyni.  Étkezéseim fő alapjai a hús és zöldségfélék adták. 
2018. 05. 04. 11:59:29
Mennyi az ideális étkezések száma?

Mennyi az ideális étkezések száma?

Két nagy tábort különböztetünk meg. Az egyik tábor azt hangoztatja, hogy minél kevesebb alkalommal étkezz, a másik tábor pedig a napi ötszöri étkezést tartja ideálisnak. Te melyik táborhoz tatozol?

2018. 04. 27. 14:37:29
Sütés nélküli sütemények

Sokan keressük a recepteket a sütés nélküli süteményekhez. De valljuk be őszintén, nem igazán nagy lehetőségek közül választhatunk.

Mi az oka, hogy sütés nélküli süteményeket keresünk?

2018. 04. 20. 13:33:17
Miért előnyös a cégeknek nálunk vásárolni? A legtöbb munkahelyen ugyanúgy időhiánnyal küzdünk, mint odahaza. Minden felgyorsult körülöttünk. Minden döntésünket a cég érdekei alapján mérlegeljük. Így van ez a reprezentációs költségeknél is. Mérlegelünk. Mérlegeljük, hogy a megfizetett adó és az elégedettebb munkatársak, ügyfelek vagy ezek hiánya viszi-e előrébb a vállalkozásunkat.
2018. 01. 31. 09:04:56
Készíthetünk házilag is aprósüteményt?

Az aprósütemények története egyidős a modern civilizációval. A középkor angol pékjei a már elkészült kenyeret ízesítették és tették vissza a kemencébe sülni, hogy ezáltal csillapítsák az emberek édes ízek iránti vágyát. 

2018. 01. 17. 10:16:11
Mi tartalmaz glutént? A glutén -más néven sikér- egy két részből álló fehérjekomplex, amely gliadinból és gluteninbl áll. Rengeteg haszonnövényben található meg, többek között a búzában, az árpában, a rozsban. A gluténnak köszönhető a búzalisztből készült tészták ismert formája  (a lisztekben található fehérje vízzel keveredve nyújtható és formázható masszát alkot) és sütést követő kellemes állaga, de gyakran használják más jellegű termékeknél térfogatnövelőként is. Szerepe emiatt az élelmiszeriparban jelentős, hiszen számtalan területen alkalmazzák. A sikér minősége és mennyisége határozza meg a különböző búzafajták felhasználási módját.
2018. 01. 17. 09:58:26
Kávé helyett

Sokunk szemébe már a reggeli kávé elmaradásának gondolata is könnyeket csal, hiszen a mai életmód egyik alapkövének számító pörgéshez általában kell egy jó adag koffeines lendület. Vagyis általában mindig. A kávéfogyasztás mögött persze állhat egyszerű kedvtelés is, bizonyos kultúrákban minden kávé elfogyasztása egy kis ünnepet jelent, amely apró szertartásos szokásokkal is jár. Mi történik akkor, ha valamilyen okból lekerül a napirendről kedvenc, vagy egyszerűen csak létfontosságú nedűnk fogyasztása? Mi lesz velünk, ha gyomorproblémák, magas vérnyomás, vagy valamilyen egyéb élettani probléma miatt meg kell szabadulnunk az igazi fekete aranytól? Cikkünkben erre próbálunk választ adni. Két irányból közelítjük meg a kérdést: beszélünk koffeinmentes termékekről is, illetve koffeint tartalmazó kávéalternatívákat is említeni fogunk.

2018. 01. 17. 09:50:29
Gluténmentes diéta Az orvostudomány és a diagnosztika fejlődésével egyre több embernél mutatnak ki különböző súlyosságú gluténérzékenységet, ami sajnos élethosszig tartó szigorú diétára kötelezi a beteget. Ez főleg azért jelent problémát, mivel a legtöbb modern család étrendjének alapját a búzalisztből készült kenyér, vagy más, magas gluténtartalmú termékek adják. De mi is az a glutén?
2018. 01. 17. 09:39:46
Csokoládé online rendeléssel?
 
Nincs is annál lehangolóbb,  fájdalmasabb dolog, mint kedvenc desszertjeinket egy rideg kijelzőn keresztül bámulni. De mi segíthetünk Önnek! Különböző csemegék és csokoládé online módon történő beszerzésében nyújt segítséget webáruházunk. Célunk az, hogy kínzó vágya enyhüljön és szíve, illetve szeme és szája választottja minél hamarabb a lehető legkisebb távolságra kerüljön Öntől. Választékunk folyamatos bővítésével arra törekszünk, hogy mindenki ízlésének megfelelő termékekkel szolgáljunk a lehető legjobb színvonal mellett. Ha esetleg még nem hoztuk volna meg az étvágyát, hadd említsünk meg néhány érdekességet a csokoládéval kapcsolatban!
Akciós termékek
Facebook rajongók